Gyakori kérdések

Válaszok a kérdésre

Jóga és Tanfolyam

Természetesen igen. Ezért tettünk ingyenessé több videót is, melyekből megismerheted Szabó Szilvia Jógamájá professzionális oktatási módszerét
Ez mindig attól függ, hogy melyik tanfolyamot választod. Az alaptanfolyam több hetes anyag. A jógaműhelyek 2-3 órás képzési anyagok. Ugyanakkor a módszer lényege, hogy többször is nézd végig. Először csak nézd, ne végezd hozzá a gyakorlatot. A fokozatosság elve és a türelem meghálálja magát a jóga ösvényén.
Ha megvásárolsz egy jógaképzésünket, akkor azt örökre a tiéd. A tantermi oktatás előnye a személyes jelenlét és korrekció lehetősége, az online képzés előnye, hogy egy alkalommal fizetsz és korlátlan alkalommal visszanézheted a képzést, így folyamatosan fejlődhetsz és finomíthatod a tudásod.
Természetesen igen. Nem kell magyarázkodnod. Csak juttasd vissza a terméket 30 napon belül és kérdés nélkül visszafizetjük az árát, vagy ha úgy szeretnéd, levásárolhatod, becserélheted.

Biztonság és fizetés

Nekem valók ezek a képzések? A kezdőknek szóló képzéseink 100% kezdők számára állítottuk össze. Csupán nyitottságra, lelkesedésre és kitartésra van szükség. Kezdő szintű képzéseinkből a középhaladó szintű gyakorló is profitálhat. Minden képzéshez feltüntetjük a szintet. Alapvetően képzéseink kezdő (sosem jógázott még), középhaladó (végzett már el valamilyen jógaképzést) és haladó szintűek (évek óta rendszeresen gyakorol).
A haladó szintű megjelölésű képzések minden bizonnyal további fejlődésed szolgálják. Nincs kockázatod: 100%-os elégedettségi garancia Csak olyat tanítunk, ami 100% helytálló. Teljesen biztos vagyok abban, hogy a tanfolyamokban elhangzottak és bemutatott gyakorlatuk a hasznodra válnak, amennyiben követed az instrukciókat, különösen a fokozatosság elvét és az ellenjavallatokat. Ha bármi oknál fogva mégsem tetszik, a vásárlástól számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk neked a pénzed. Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.
A jogatippek.hu egész felületén történő vásárlás kifizetése a CIB bank felületén történik. A biztonság így a banki biztonsággal megegyező.
A Joga Tippek felületén csak bankkártyás fizetés lehetséges.

Nem találtál választ kérdésedre?

    0
      0
      Kosár