Történetünk

Ismerj meg minket, és céljainkat!

6300
AKTÍV KÖVETŐK
4
MINŐSÍTETT OKTATÓ
154
TANÍTVÁNY
54
TELJESÍTETT TANFOLYAM

“Egy karnyújtásnyira sokminden történhet”

Szabó Szilvia Jógamájá, alapító

Mi a feladatunk

Namaste! Nagy lépés az életedben, ha ezen az oldalon jársz: Tudod miért? Mert éppen azt találod itt, amit keresel. A megoldást az életed problémáira, válaszokat az élet kérdéseire, A belső béke elsajátítása kapcsán felmerülő kérdésekre és ami legyalább ennyire fontos, az egészséged megőrzésére.
A mi feladatunk pontosan az, hogy ezekben a kérdésekben segítsünk Neked. Annyi mindent kaptunk Indiától. Rengeteg időt töltöttünk és töltünk Indiában. Oly értékes és hatalmas mennyiségű tudást kaptunk, hogy felelőtlenségnek tartanánk, ha ezt nem osztanánk meg veled.
A tudás továbbörökítésén kívül szeretnénk, megosztani azokat a minőségi kellékeket él kiegészítőket, melyek segítségedre lesznek a fejlődésedben.
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a Jóga Tippekből származó nyereséget a magyarországi templomunk és asramunk építésére, fenntartására és fejlesztésére költjük.

Mit tudunk adni?

Köszönöm, hogy ide látogattál. Jó hírem van. Amit keresel, az létezik. Olyan kompakt jóga tanfolyamokat állítottunk össze Neked, melyekből biztonsággal elsajátíthatod az általad kiválasztott jógaképzés évezredes tudományát.
Ami miatt különösen ajánlom tanfolyaminkat, az Szabó Szilvia Jógamájá komplex szaktudása az egészségmegőrzés és mozgásterápia különféle területein. Összes végzettségét az Oktató bemutatása oldalon olvashatod el.
Ha követed a Jóga Tippek online jógaképzéseiben elhangzó instrukciókat, a biztonságos tanulásod és fejlődésed garantált, miközben sérülések alakulhatnak ki.
Mindemellett, gyakorlásod és egészséged megőrzése érdekében kifejlesztettünk számodra olyan jóga kellékeket és egyéb felszereléseket, könyveket füstölőket, melyek mindenképpen hasznos társaid lehetnek a jógában.

Mi a célunk?

A célunk az, hogy mindannyiunkak jobb legyen. Neked azáltal, hogy megőrzöd az egészséged, miközben spirituális megértésedben is fejlődsz.
Számunkra a jógának csupán hozadéka az egészségmegőrzés. A valódi célja az önvalő és a Legfelsőbbhöz való viszonyunk megismerése. Ez a jóga pontos jelentése: kapcsolat.
A célunk tehát nem más, mint hidat képezni közötted, a valódi önvalód és a Legfelsőbb között. Ebből a spirituális kapcsolatból merítve az ember elérheti a belső békét. Ha pedig a belső békét elértük, hogyan is ne volna annak hozadéka az egészség?

Hogyan visszük véghez?

Mi amolyan örökké tanulók vagyunk. nem tudjuk megállni, hogy ne fejlesszük magunkat folyamatosan. Szabó Szilvia Jógamájá hihetetlen mennyiségű képzést végez. Mindemellett három felsőfokú diplomája is van és természetesen sok időt töltött indiai asramokban is.
Én magam pedig az év kb. felét Indiában töltöm különféle meseterek társaságában, hogy lelki ismereteimet folyamatosan mélyítsem.
Mindezt azért tartjuk fontosnak, mert hitelesen szeretnénk képviselni az ügyet. A Te ügyed; és a mi ügyünket: közös ügyünket. A folyamatos személyes fejlődést lélekben és egészségben.

Miért jó, ha részt vesz a tanfolyamon?

A jóga tanfolyamok által kezedbe veszed az egészséged. A jóga olyan ősi mozgáskultúra, mely az izmok és ízületek helyes átmozgatásán túl a szervezet belső energiaáramlását is harmonizálja.
Online tanfolyamaink között válogatva találhatsz kezdők, középhaladó és haladók számára is összeállított tananyagokat.
Megfelelő kitartással és lelkesedéssel tanfolyamaink elvégzése után képessé válsz az önálló gyakorlásra. Az online képzések résztvevői számára alkalmanként csoportos konzultációt tartunk, hogy gyakorlásod tovább finomítsuk és személyre szabjuk.

Miért jó, ha eljön egy eseményünkre?

A Bharata Kultúrtér a spirituális India magyar otthona. A Jóga Tippek iskola otthona is egyben. A Bharatában szervezett kulturális programok által közönségünk hiteles betekintést nyerhet a spirituális India világába.
Rendszeresen szervezünk indiai klasszikus táncelőadásokat, indiai klasszikus zenei koncerteket és szakmai előadásokat, képzéseket.
Szeretettel várunk a Bharatában!

Ismerkedj meg velünk

Célunk nem más, mint hidat képezni közötted, a valódi önvalód és a Legfelsőbb között.

Join Our Team
Leveles Zoltán

Leveles Zoltán

hindu tanító
Szabó Szilvia

Szabó Szilvia

Jógamájá vezető jógaoktató, jógaterapeuta
0
    0
    Kosár