HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
A 15 óra után beérkezett megrendelések a következő munkanapon kerülnek postázásra. A Jógatippek Webshopban megvásárolt termékek kiszállítást az MPL Futárszolgálat végzi. 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a belföldi szállítás díjtalan. 10 000 Ft alatt a kiszállítás díja 990 Ft. A kiszálításra kerülő csomagok minimális értéke bruttó 1000 Ft. Megértésedet köszönjük!

POSTA PONT SZÁLLÍTÁS
A megrendelt termékek az Ön által megjelölt Posta Ponton is átvehetők. Csak bruttó 1000 forintos vásárlás felett lehetséges. Megértésedet köszönjük!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
Az áru Budapesten, a Jógatippek Webshop irodájában személyesen is átvehető – kizárólag előre egyeztetett időpontban (telefon: 06-70-408-8108, email: webshop@jogatippek.hu).

Személyes átvételnél a fizetés csak előre utalással vagy készpénzben lehetséges.

FIZETÉS LEHETŐSÉGEK
A Jógatippek Webáruház bankszámlaszáma: CIB Bank 10700732-69924974-51100005

Webáruházunkban a következőképpen fizethet:

ONLINE BANKKÁRTYÁVAL
BANKI ELŐRE UTALÁSSAL
KÉSZPÉNZBEN – SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN
UTÁNVÉTELLEL (EBBEN AZ ESETBEN PLUSZ 500 FORINT KEZELÉSI KÖLTSÉGET SZÁMOLUNK FEL.)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS MENETE
1. Ön a Gayatri Stúdió Kft. oldalán választja ki azt a terméket, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank Zrt. biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.

4. A fizetést követően Ön visszatér a Gayatri Stúdió Kft. oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, az Escalion elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Gayatri Stúdió Kft. oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

0
    0
    Kosár