Hanumán szobor

890 Ft

Falra, ablakra, autóra ragasztható műanyag Om falidísz. Legyen veled az Aum rezgése egész nap. Kísérje életed a spirituális rezgés.

Kétféle méretben kapható: a kicsi 35 x 35 mm, ára: 390 forint. 

1000 forint rendelési összeg alatt csak személyes átvétellel rendelhetőek a termékeink! Válassz hozzá kínálatunkból.

Cikkszám: 65 Kategória:

Az Om fali dísz jellemzői

A kis fali dísz szélessége: 35 mm, magassága: 35 mm. A nagy matrica szélessége: 70 mm, magassága: 70 mm. Anyaguk: műanyag, hátuljukon ragasztó.

Om fali dísz felragasztása

A felületet, ahova ragasztani kívánjuk a matricát, tisztítsuk meg és töröljük szárazra. Vegyük le a csomagolást a matricáról. A hátulján lévő hordozó fóliát húzzuk le a falidíszről, majd ragasszuk a kívánt helyre. Erőteljesen simítsuk nyomjuk a felületre.

Az Om jelentése

Az Aum vagy Om a legfontosabb hindu szimbólum sok mantrához és rituáléhoz recitálják.
Az OM az univerzum teremtésekor elhangzott szó. Eredetét tekintve öröktől való és az Abszolút Igazságot és a Legfelsőbbet képviseli.

A Legfelsőbb Úr minden energiáját magában foglalja. Ez a hangvibráció képes az anyagi szintről a transzcendentális tudás szintjére emelni a lelki gyakorlót.

Három hangból tevődik össze, ezek az „A”, „U”, és „M”. Az „a” hang a feltételekhez kötött élőlények ébrenléti állapotát,, az „u” az álom állapotát, az „m” a mélyalvás tudatállapotát, a bindu vagyis a pont az „m” felett pedig a transzcendentális tudatállapotot jelképezi.

Mint a hinduizmus esszenciája, viselőjének védelmet ad a negatív hatások ellen, segíti a lélek harmóniájának megtartását.
Nagy népszerűségnek örvend a meditálók, lelki gyakorlók körében, mert recitálása segíti az elme megnyugvását, energiával tölti fel a testet, erősíti az elmélyülést, segít kiszakadni az érzékek világából.

 

További információk

Tömeg 20 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hanumán szobor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár