Indiai kúp füstölő – rózsa illat

690 Ft

A füstölő kúpok egyszerű kúp alakú, kötőanyaggal összegyúrt illatanyagok, melyeket kúp alakúra formáznak, majd kiszárítanak. Ehhez természetes, káros anyagtól mentes anyagokat használnak. 

 

Cikkszám: 55 Kategória:

Indiai kúp alakú füstölő jellemzői

Rövid égési idő, sűrű füst jellemzi a kúp alakú füstölőt. Általában 2-3 cm magasak és átmérőjük 1-2 cm. Mivel nem tartalmaznak bambuszpálcát, illatuk valamennyire eltér a füstölő pálcáétól.

A satya 12 darab füstölő kúpot tartalmaz.

Füstölő kúp égetése

Az indiai füstölő kúpok égési ideje általában 20 perc. Ugyanúgy kell meg gyújtani, mint egy füstölő pálcikát.

A dobozban a kúp füstölő tartó ingyenes tartozék

A kúp füstölő doboz tartalmaz egy ingyenes  kúp füstölő tartót is. Használata egyszerű. Mindig tartsuk távol gyúlékony környezettől, pl függöny, szőnyeg, fapadló stb. Ha másképp nem tudjuk megoldani, akkor a kúp füstölő tartót tegyük rá egy kistányérra vagy befőttesüveg kupakra, bármire, ami nem gyúlékony! Lehet egy homokkal vagy földdel töltött tálkában is elhelyezni. A kúp füstölőtartó nem izzik át, de mégis mint minden füstölőnél és gyertyánál érdemes odafigyelni.

Mindig használjon füstölőtartót a füstölő pálcák és kúp alakú füstölők égetésekor, hogy elkerülje a baleseteket! Soha ne hagyja felügyelet nélkül az égő füstölőt, és ne menjen el otthonról még akkor sem, ha füstölőtartót használ.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Indiai kúp füstölő – rózsa illat” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár