Pamut jógamatrac, jógaszőnyeg, fitness szőnyeg

12,990 Ft

A Bharata meditációs párna méretét és állagát tekintve a meditáció és a jóga gyakorlatához került kifejlesztésre a jóga őshazájában. 100% természetes anyagból készült és tökéletesen segíti az anatómiailag egyenes, kényelmes ülést. 

Kétféle típusú meditációs párnát forgalmazunk: az egyik a henger alakú, melynek függőleges az oldala. A másik típus valamivel laposabb, oldala redőzve varrott.

A különféle színű és mintázatú jóga párnák képeit az oldalt található fotókra kattintva kinagyítva megtekintheted.

A lenti “Szín és forma” nevű mezőre kattintva kiválaszthatod kedvenc színű és formájú jógapárnád. Ezt a típusú jógapárna szállítási költségét alapértelmezetten átvállaljuk.

Cikkszám: 40 Kategória:

Meditációs jóga párna mérete és anyaga

A jóga párna huzata 100% pamut. Az indiai motívumokkal hímzett párna francia, extra minőségű import hajdinapelyvával került feltöltésre. A bio hajdinapelyva kiválóan szellőzik és nem melegszik túl, tehát akár több órás meditációt is lehetővé tesz.

A henger alakú jógapárna mérete 36 x 15 cm. Súlya 2,8 kg.

A redőzött oldalú jógapárna mérete 38 x 15 cm. Súlya 2,3 kg.

A 15 cm vastagság biztosítja az egyenes és kényelmes ülést. A meditációs párna webshopunk kiemelt terméke. 

Kényelmes párna hímzett huzattal

A kényelmes párna extra erős huzata levehető, külön mosható. A huzat tapintása puha, hiszen 100% pamutból van, de mégis extra tartós.

Ez a hajdinapárna lényege

A gerinckímélő párna segít egyenesen ülni. A hajdinapelyvával töltött párna lényege, hogy jól formázható, ergonomikusan igazodik a testidomhoz. Így a tartásjavító párna segíti az egyenes ülést a hosszú meditáció közben és megfelelő alátámasztást is biztosít a helyes, egészséges testtartáshoz. Az egyenes gerinctartás a derékfájás megelőzése miatt is fontos.

A Bharata párna a prána áramlását segítő hajdinapárna 

Az életerő akadálytalan áramlása miatt is szükséges az egyenes ülés. Az életerő szanszkrit neve prána. Helyesen ülve ez a prána a párnánknak köszönhetően szabadon kering meditáció közben.

Meditációs párna ár

A meditációs párna ára 11990 Ft, ami tartalmazza a kerek párnát hímzett huzattal és a hajdinapelyvával töltött párnabetétet. A jógapárna tartós és hosszú távú használatra alkalmas.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pamut jógamatrac, jógaszőnyeg, fitness szőnyeg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1
    1
    Kosár
    Szempárna relaxációhoz
    1 X 3,290 Ft = 3,290 Ft