Visnu szobor

890 Ft

Nyakláncra fűzhető Om medál. Legyen veled az Aum rezgése egész nap. Kísérje életed a spirituális rezgés. Egy védő amulett, mellyel a külvilág felé kommunikálod az általad képviselt értéket. Miért ne hordanád az univerzumot működtető Om hangot?

1000 forint rendelési összeg alatt csak személyes átvétellel rendelhetőek a termékeink! Válassz hozzá kínálatunkból.

Cikkszám: 59 Kategória:

Az Om medál jellemzői

Szélessége: 16 mm, magassága: 16 mm, vastagsága: 1,5 mm, súlya: 5 g, anyaga: bizsu, kövekkel kirakva.

Akasztójának kialakítása egyaránt használható lánchoz, bőrhöz és egyéb zsinórral való viselethez.

Az Om medál jelentése

Az Aum vagy Om a legfontosabb hindu szimbólum sok mantrához és rituáléhoz recitálják.
Az OM az univerzum teremtésekor elhangzott szó. Eredetét tekintve öröktől való és az Abszolút Igazságot és a Legfelsőbbet képviseli.

A Legfelsőbb Úr minden energiáját magában foglalja. Ez a hangvibráció képes az anyagi szintről a transzcendentális tudás szintjére emelni a lelki gyakorlót.

Három hangból tevődik össze, ezek az „A”, „U”, és „M”. Az „a” hang a feltételekhez kötött élőlények ébrenléti állapotát,, az „u” az álom állapotát, az „m” a mélyalvás tudatállapotát, a bindu vagyis a pont az „m” felett pedig a transzcendentális tudatállapotot jelképezi.

Mint a hinduizmus esszenciája, viselőjének védelmet ad a negatív hatások ellen, segíti a lélek harmóniájának megtartását.
Nagy népszerűségnek örvend a meditálók, lelki gyakorlók körében, mert recitálása segíti az elme megnyugvását, energiával tölti fel a testet, erősíti az elmélyülést, segít kiszakadni az érzékek világából.

 

 

További információk

Tömeg 20 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Visnu szobor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár