Moksha füstölő

590 Ft

A moksha szó szanszkritül felszabadulást jelent. A füstölő édes illata segíti az elméd felszabadításában és közelebb juthatsz a szenvedésmentes, tiszta lelki állapothoz. Használd meditáció közben, vagy otthonodban, közösségi terekben a pozitív hangulat érdekében.

Egy csomag füstölő 10 szál pálcát tartalmaz.

Rendelj legalább két csomaggal a házhoz szállításhoz! (Egy csomag rendelése esetén csak személyesen tudod átvenni a füstölőt!)

A moksha füstölő a parijat fa virágából készült füstölő. A parijat egy gyönyörű és titokzatos növény, amelynek virágai a virágzás után a földre hullnak. Az Istenek díszeként is nevezik, ez az egyetlen virág, amelyet felajánlhatunk az oltáron azután is, hogy lehullott a földre. Különlegessége, hogy csak éjszaka virágzik, rendkívüli illatával beborítva a környező területeket.

 

A Moksha tulajdonsága

Égési ideje kb. 60 perc. A doboz szálas füstölőt tartalmaz, 10 szál/csomag, súlya 15 g, hossza 20 cm.

• eredeti indiai
• kézzel göngyölt
• 100%-os növényi eredetű
• kizárólag természetes alapanyagokból áll: ritka növények, gyógynövények, természetes olajok. Fő alkotóelemei a frangipáni virágolaj, a bálványfa gyanta és szantálfapor.

 

A Moksha füstölő hatása

Aromaterápiás hatása közismert. Nyugtató és feszültségoldó hatású. Legfontosabb hatása, hogy segíti az átszellemülést, a szerteágazó figyelem összpontosítását.
A meditáció elengedhetetlen kelléke. Segít legyőzni a fejfájást, pihentető alváshoz is hozzásegít.
A füstölők a szertartások, meditációk elmaradhatatlan kellékei, segítik az összpontosítást, megnyugtatnak, gyakori az ashramokban.
 

Használati javaslat

Mivel a Moksha füstölő égési ideje meglehetősen hosszú (60 perc), jó lehetőség, hogy 20 perc égés után eloltjuk, majd legközelebb újra meggyújthatjuk.
Mindig használj a pálcák égetéséhez füstölőtartót! Soha ne hagyd felügyelet nélkül az égő füstölőt! 
 

További információk

Tömeg 15 g
Méretek 20 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Moksha füstölő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár